Nyhetsbrev april 2015

Inflyttade januari 2015 – april 2015
● Lägenhet nr 33 Sjöblom överlåten till Christoffer och Malin Schmidt.

Vi hälsar nyinflyttade välkomna!

Årsmöte
Bestämt till 26 maj, om du vill inkomma med motion – ska den vara styrelsen tillhanda skriftligen senast 20 dagar innan årsmöte. Enligt stadgar får endast medlem delta i föreningsstämman. Om du inte kan delta kan du lämna fullmakt till annan medlem men närvarande medlem får endast representera en annan medlem.

Extrastämma
Genomfördes 13 april 2015. Styrelsen hade motionerat om att Brf Haubitsen ska byta till nya moderniserade stadgar. Styrelsens förslag bifölls och vi tog det första av två beslut om nya stadgar.

Trädgård
Vi kommer att teckna avtal med CEMI om trädgårdsskötsel.

Dörrar till gemensamma utrymmen
Vi kommer att byta dörrar till: tvättstuga, cykelrum och pannrum. Portnyckeln kommer fortsatt att användas. Vi ska se över dörren mellan portal och cykel-/soprum eftersom den är svår att stänga.

Blomkruka och infart till huset
Infarten till portalen håller inte för tunga bilar. Därför har vi låtit sätta fast den stora krukan så att den inte ska flyttas.

Sortering av sopor
Periodvis riktigt bra sortering, periodvis ganska dålig!
Ju bättre vi sorterar desto lägre kostnader för sophantering får vi. Enkelt sätt att spara både slantar och miljö.
Bostadsrättsföreningen är endast skyldig att ta hand om hushållssopor – all annan sorteringsmöjlighet är en service för oss alla i huset.

Insamling av matavfall
Vi vill som vanligt slå ett slag för insamling av matavfall. Hämta bruna papperspåsar i soprummet, påsen lämnas sen i brun behållare i portalen.
Släng matavfall endast i brun papperspåse, inga plastpåsar! Om din papperspåse riskerar att läcka kan du ta dubbla papperspåsar.

Å dessa fimpar …
Var vänlig kasta inte fimpar, snus och tuggummi i portalen eller i vår gemensamma trädgård.

Välkommen på årsmöte 26 maj 19.30!
Stockholm 11 maj 2015
Brf Haubitsens styrelse genom Kristina Kjellander

Publicerat i Nyheter. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.